Allure Wonen
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de veelzijdige toepassingen van led verlichting

Wat is er nu eigenlijk niet waar je led verlichting aan kunt passen? Het antwoord is: vrij weinig. Led verlichting is de laatste jaren steeds populairder geworden en dat is niet voor niets. Het is energiezuinig, duurzaam én kan op ontzettend veel manieren toegepast worden in huis. In deze blog vertellen we je daarom meer over verschillende toepassingen van led verlichting, waaronder de stijlvolle led plafondspots. Of je nu een modern interieur hebt of juist een landelijke woonstijl, led verlichting past in ieder huis.

Sfeervol in de woonkamer

Led verlichting kan op verschillende manieren in de woonkamer gebruikt worden. Zo kun je kiezen voor led strips achter de tv of het dressoir om een warme sfeer te creëren. Ook kunnen er dimbare led lampen in de verlichting van de kroonluchter of staande lamp geplaatst worden. Dit zorgt voor een speelser effect en maakt het mogelijk om verschillende sferen te creëren. Ben je op zoek naar een stoere en moderne uitstraling? Dan zijn led plafondspots een goed idee. Deze spots zorgen voor strakke lijnen en een minimalistisch effect. 

Stijlvol in de keuken

Voor de meeste mensen is de keuken een plek waar veel tijd wordt doorgebracht. Het is daarom erg belangrijk dat de verlichting er goed is. Led verlichting is in de keuken op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor led spotjes onder de keukenkastjes om het aanrecht extra te verlichten. Ook zijn er led strips voor in de keuken, welke je bijvoorbeeld onderaan de keukenkastjes kunt monteren. Dit zorgt voor extra verlichting en een gezellige sfeer. Heb je een modern interieur? Dan zijn plafondspots ook hier een goede keuze.

Gezelligheid in de slaapkamer

In de slaapkamer staat ontspanning centraal. Led verlichting kan hier een belangrijke rol in spelen. Zo kun je kiezen voor led strips achter je hoofdbord of led inbouwspots in het plafond. Ook kun je kiezen voor lampen met een dimfunctie waardoor je zelf de lichtsterkte kan bepalen. Met led plafondspots kun je een mooi lichtaccent leggen op het bed of de kledingkast. Ben je toch eerder een fan van een warmere uitstraling, dan kun je ook kiezen voor warme led lampen. Zo creëer je de perfecte sfeer die past bij de manier waarop jij je op dat moment voelt. 

https://www.led24.nl/