Allure Wonen
Image default
Badkamer

Badkamermeubel bepaalt de sfeer

Een badkamermeubel is onmisbaar in iedere badkamer. Het staat centraal in uw dagelijkse persoonlijke verzorging. Een badkamermeubel bepaalt voor een groot gedeelte de stijl in uw badkamer. Vaak doordat het een van de weinige objecten in uw badkamer is. Een mooi meubel is daarom van essentieel belang voor uw badkamer. Het is de eerste ruimte die u betreedt wanneer u wakker wordt.

Badkamer trends

Elk jaar verschijnen er verschillende badkamer trends. Anno 2022 wordt een badkamer steeds meer een plek waar je naar toe gaat om te ontspannen na een drukke werkdag. Een eigen sauna of stoomruimte zie je steeds meer terug in de badkamer. Ook een regendouche zorgt voor een lekkere ontspanning. Ook het combineren de twee fijnste ruimtes uit het huis worden steeds vaker gecombineerd. Namelijk een bad,- en slaapkamer in dezelfde ruimte. Welke trends zijn er nog meer?

  • Luxe en natuurlijke materialen
  • Aardse kleuren
  • Future proof

Natuurlijke materialen

In 2022 draait het vooral om het gebruik van natuurlijke materialen. Zo ook in de badkamer. Het gebruik van materialen als marmer, cement of walnoot geven uw badkamer een luxe uitstraling. Maak gebruik van natuurlijke kleuren, texturen en vormen om de badkamer een rustige sfeer te geven. Een natuurlijke en harmonieus zorgt voor rust en ontspanning.

Aardse kleuren

Ook aardse kleuren komen weer veel terug in de badkamer. Kleuren als bruin, ecru, taupe, gebroken wit, beige maar ook tinten als rood en oranje. Het zijn vooral tinten die je in de natuur terug kan vinden. Het zijn in veel gevallen zachte kleuren die goed met elkaar te combineren zijn. Deze kleuren zijn neutraal, voelen warm aan en zijn ook heel rustgevend voor het interieur. Ook steenkleuren zijn goed met elkaar te combineren.

Future proof

Wil je toch een wat meer future proof interieur hebben? Kies dan voor een

wit badkamermeubel. Een wit badkamermeubel past overal bij en gaat goed mee met de tijd. Zo creëert u een neutrale badkamer die toekomstbestendig is. Wit is goed te combineren met allerlei vormen, texturen en soorten materiaal. Ook past het badkamermeubel goed bij verschillende kleuren.

https://oakandsolid.com/