Allure Wonen
Image default
Beveiliging

Betrouwbaarheid en veiligheid gegarandeerd met een alarm van Ajax

De juiste manier van panden beveiligen

Als je een bedrijf runt of gewoon veilig wilt wonen is het geen slechte keus om ons alarm systeem van Ajax aan te schaffen. Dit slimme en uitgebreide moderne alarm zal elk pand en elke woning optimaal kunnen beschermen tegen inbraak en onder andere brand. Met de onderdelen van het draadloze alarmsysteem wordt jouw woning elke seconde van de dag in de gaten gehouden. Nog handiger is dat je elke dag updates krijgt via de Ajax app, zelfs als je kilometers ver weg bent op vakantie in het buitenland. Je kunt een hoge betrouwbaarheid verwachten van dit beveiligingssysteem. Tevens werkt alles door middel van een draadloze verbinding met een simkaart. Componenten waarschuwen elkaar. Bij daadwerkelijke dreiging zal de sirene samen met het zwaailicht afgaan. De meeste inbrekers zullen hier zo hard door schrikken dat ze snel weg zijn. Natuurlijk kun je zelf nog kiezen of je wel of niet een melding naar de meldkamer uit wilt laten zenden. Verder hebben onze alarmsystemen complete sets met alle benodigde modules voor een goede basis beveiliging.

Het Ajax Alarmsysteem

Dit systeem heeft een hoge EU grade 2 norm voor betrouwbaarheid. En voldoet dus aan Europese eisen van professionele beveiliging. De onderdelen bestaan uit een hub die verbinding maakt met alle andere units van het alarmsysteem. Dit zijn een draadloze hub, draadloze magneetcontacten en draadloze bewegingssensoren die beweging waarnemen in de buurt van deuren, ramen en andere openingen. Ook gordijnbewegingen kunnen worden waargenomen met een speciale gordijnsensor. De ColorVu WIFI en IP camera’s filmen elk beeld buiten en binnen de woning. Zowel dag als nachtopnamen worden in 4k beelden geschoten en filmen op optimale scherpte. Dome camera’s nemen een groothoek beeld in de omgeving waar. Bullet camera’s beschikken over een groot bereik met optische zoom. Elke unit kan vanaf meters ver detecteren. Voor noodsituaties in huis of het pand kunnen paniekbuttons worden geplaatst, deze geven een groen licht af als het signaal naar de hub is doorgezonden. Ook kun je makkelijk toegangscontroles instellen met een touch bedieningspaneel. Deze zijn makkelijk in gebruik. Met een druk op de knop is het hele systeem namelijk geactiveerd. Het Central Monitoring Station ontvangt een verborgen signaal als een onbevoegde komt om een code in te voeren. Alle componenten zijn nooit te saboteren.

Waarom dit draadloos alarmsysteem?

Het systeem staat bekend als een van de best geteste systemen. Installatie is snel en gemakkelijk binnen 10 minuten te voltooien op de alarm smartphone app. De hub rijkt uit tot ongeveer 2000 meter, gerekend met open veld. Het berichten systeem zend berichten wereldwijd uit. Dus ook op vakantie in een ver land weet je wat er thuis bij jou gebeurd. Denk aan sensoren die beweging waarnemen en camera’s die beelden van bepaalde personen vastleggen. Verdachte zaken worden ook direct gemeld via de app. Bij daadwerkelijke inbraak zoals opengebroken ruiten of deuren die zijn geforceerd zal de sirene afgaan. Zelfs geringe aanraking van het glas wordt gemeld.

https://draadloos-alarmsysteem.com