Allure Wonen
Image default
Design en ontwerp

Wil je graag een houten meubel op maat laten maken?

Ben je al erg lang aan het zoeken naar een perfecte houten meubel maar krijg je het maar niet gevonden? Dan hebben wij de oplossing waardoor jij jouw droommeubel kan krijgen. Je kan ervoor kiezen om houten meubels op maatte laten maken samen met een interieurexpert. Door hun ervaring en jouw ontwerp kan er een mooi exemplaar gecreëerd worden. Geef jouw interieur de finishing touch! Zou je graag meer informatie willen om een houten meubel op maat te laten maken? Lees gerust verder. 

Het proces van jouw droommeubel 

Als je graag je eigen droommeubel wilt ontwerpen, is het verstandig om de stijl alvast vast te zetten en vanuit daar je ontwerp te maken. Elke stijl heeft zo ook zijn eigen vormen. Je kan ook sommige meubels combineren en daar je eigen draai aan geven. De volgende stap is om de passende afmetingen erbij te zetten. Samen met een interieurexperts kan je nagaan of de afmetingen in verhouding kloppen. Vervolgens is het tijd om te kijken naar de materialen en de kleuren. Er zijn verschillende houtsoorten waaruit je kan kiezen. Zo kan je kiezen uit bijvoorbeeld eikenhout, walnoot of epoxy.  

Is jouw droommeubel een houten kast? 

Zou jij graag een houten kast op maat willen hebben? Samen met een interieurexpert kunnen we een unieke houten kast op maatmaken. Lever een tekening of een afbeelding aan en dan zal er samen een mooi ontwerp uitkomen. Als beide partijen tevreden zijn over het ontwerp, zal de productie van start gaan.  

Hoelang duurt een houten kast op maat maken? 

De levertijd van een houten kast is afhankelijk van de materialen en het ontwerp. Er zal voorafeen geschatte productie en levertijd gemaakt worden zodat je hier rekening mee kan houden. Een gemiddelde productietijd ligt tussen de 6 en 10 weken.  

https://jelsanhout.nl/maatwerk/houten-meubels-op-maat/