Allure Wonen
Image default
Deur kozijn raam trap

Een hoogwaardig vliegengordijn voor de deur bestel je bij deze specialist

Heb je vaak last vliegen, muggen of wespen in je woning? Dan is het een goed idee om je deur te voorzien van een hoogwaardig vliegengordijn. Zo kun je de deur gewoon open laten staan om het huis te luchten en houd je toch insecten buiten. Torresol is de marktleider op het gebied van vliegengordijnen en heeft een zeer handig exemplaar beschikbaar: een vliegengordijn dat is voorzien van twintig magneten. Ben je benieuwd naar de voordelen van dit gordijn? Lees dan verder!

De voordelen van een magneetgordijn op een rij

Koop je dit type vliegengordijn voor de deur, dan kies je voor een gordijn dat kant-en-klaar geleverd wordt. Het pakket is voorzien van twee delen horgaas, dubbelzijdige tape, kleinere stukjes tape en punaises. Met deze onderdelen heb je het vliegengordijn in een mum van tijd bevestigd. Je hebt daarbij geen boren of schroeven nodig. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

  • Het gordijn is bestand tegen vocht, waardoor je het aan de binnen- en buitenkant van je woning kunt plaatsen.
  • Na het in- en uitlopen sluiten de gedeelten vanzelf, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de deur alsnog open blijft staan.
  • Het polystermateriaal is ontzettend stevig en laat licht door, waardoor de lichtinval in je woning behouden blijft.

Ontvang binnen één à twee werkdagen thuis

Je bestelt het vliegengordijn voor je deur van Torresol direct online, waarna het binnen één à twee werkdagen wordt thuisbezorgd. Is het gordijn wat te lang? Dan is het altijd mogelijk om dit in te korten. Op de website vind je bovendien een breed assortiment aan overige vliegengordijnen – van aluminium kettinggordijnen tot aan lamellen. Wil je graag advies over de verschillende soorten gordijnen? Dan is de klantenservice je graag van dienst. De vliegengordijnexperts zijn bereikbaar voor al je vragen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

https://www.torresol.nl/