Allure Wonen
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Maatwerk keuken, waar moet ik beginnen?

Maatwerk keuken

Je hebt net een prachtig huis gekocht. Perfect geïsoleerd, mooie nieuwe vloer er in gelegd, maar de keuken die er door de vorige eigenaar in is laten zetten, is totaal niet wat bij de rest van het huis past. Je kan natuurlijk uren bladeren in magazines, avonden langs verschillende bouwmarkten of nachtenlang het internet afspeuren naar de meest geschikte keuken voor in je nieuwe woning. Maar er zijn natuurlijk efficiëntere manieren om tot jouw droomkeuken te komen.

 

Een maatwerk keuken is anno 2021 niet alleen weggelegd voor de elite van ons land. Betaalbare maatwerk keukens, zijn er al net boven de gemiddelde prijs van een Ikea keuken. Een keuken, volledig op maat gemaakt door een professional, is dus iets wat ook voor jou en mij mogelijk is. 

 

Materiaal

Het materiaal van de keuken is helemaal naar eigen smaak uit te zoeken. Van het houtsoort van kastjes, tot de steensoort van het aanrechtblad. Steeds meer mensen kiezen voor een robuuste eiken houten keuken. Het design is niet alleen van deze tijd, maar de uitstraling is ook iets wat deze keuken echt boven anderen laat uitspringen. Daarnaast is eikenhout een materiaal dat echt wel tegen een stootje kan en erg makkelijk is te onderhouden.

 

Afmetingen

Je wil natuurlijk het liefst een keuken die perfect in je woonruimte past. Het aanrecht op je juiste plek voor het raam, genoeg ruimte voor randapparatuur of juist een kookeiland. Het is lang zoeken om een standaard keuken te vinden die precies aan al je wensen voldoet. Met een maatwerk keuken kan met allerlei aspecten rekening worden gehouden. De volledige keuken, perfect passend in je huis en totaal naar eigen wens ingericht. Dat is wat je wilt toch?

 

Mocht je nog aan het twijfelen zijn wat nou daadwerkelijk de ideale keuken is voor jou? Ga dan eens in gesprek met een specialist. Je zal altijd zien dat er een aantal zaken aan het ligt komen waar je nog helemaal niet aan gedacht hebt.