Allure Wonen
Image default
Energie en verwarming

Over ElektrischeBoiler.EU

Over ElektrischeBoiler.EU

www.elektrischeboiler.eu is een webshop met elektrisch aangedreven apparatuur, hoofdproduct: boilers. Ofschoon de webshop-naam gericht is op elektrische boilers, zijn er natuurlijk ook aanverwante elektrische producten te vinden. Al deze producten zijn te koop voor consumenten, maar zeer zeker ook installateurs, speciaalzaken en andere geïnteresseerden kunnen hier terecht.

Er kunnen zeer scherpe prijzen geboden worden omdat er groot ingekocht wordt. De gevoerde merken zijn oa: Wesen, Nofer/Aparici, Lemet, Wijas, DAT en Elterm.

 

Wat zij doen

Elektrischeboiler.eu is een webshop plus showroom en groot magazijn gevestigd in het Noord-Hollandse Heiloo. Zij bestaat ruim 10 jaar.

Begonnen als kleine webshop, maar inmiddels zijn er meerdere eigen websites in beheer, gericht op het delen van productinformatie over elektrische apparaten en gerelateerde producten voor zowel consumenten als de (klein-) zakelijke markt.

Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd en zijn de producten ontzettend duurzaam.

Door de goede samenwerking met de producenten is het mogelijk producten regelmatig te verbeteren. Neem bijvoorbeeld de verbeterde isolatietechnieken bij elektrische boilers waardoor er bespaard kan worden op het energieverbruik.

De mensen achter elektrischeboiler.eu.

Inmiddels zijn er vele jaren met veel plezier verschillende webwinkels opgezet en dit doen zij nog steeds. Zo ook voor de core website elektrischeboiler.eu.

Ze blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze markt en kunnen uit eigen ervaring goede tips en adviezen geven. Geen situatie is hetzelfde, dus is het wel handig dat je samen exact kunt afstemmen wat de beste oplossing is voor jouw situatie.

Persoonlijk advies op maat

Hoezeer elektrischeboiler.eu er ook van overtuigd is dat de productinformatie overzichtelijk en helder is, blijft het voor de consument soms lastig om de juiste boiler of doorstromer te kiezen.

De gemotiveerde specialisten zullen je graag helpen bij het selecteren van het juiste toestel. Of het nu gaat gaat om vervanging van een boiler of geiser, een nieuwe situatie of een prijsaanvraag voor een groot project of Vva oplossing, zij staan voor je klaar!

Op werkdagen telefonisch te bereiken op nummer 072 – 369 0067. Je kunt je vraag of opmerking ook 24/7 mailen naar info@elektrischeboiler.eu.

Wist je dat…

Er ook een handige boiler calculator op de website staat waarmee je eenvoudig kunt uitrekenen welke inhoud boiler je nodig hebt?

Bezoekadres, Showroom en magazijn

elektrischeboiler.eu is gevestigd met het kantoor, werkplaats, showroom en magazijn op De Wagenmaker 2, 1851 PX, te Heiloo.

Het is mogelijk om de producten af te halen maar ook een persoonlijk adviesgesprek op locatie behoort tot de mogelijkheden.

https://elektrischeboiler.eu/