Allure Wonen
Image default
Serre en overkapping

Het begrip: tuinkamer

De laatste jaren is er veel gesproken over de zogenaamde “tuinkamer”. Maar wat is deze ruimte precies en hoe verschilt hij van de woonkamer? Hier zullen we één ding uitleggen: ongeacht uw interesse in woningverbetering of tuinieren, zal het toevoegen van een tuinkamer aan het landschap van uw huis wonderen doen voor zowel het comfort als de samenhang binnen het gezin.

Tuinkamers combineren binnen en buiten. Het zijn geen geïsoleerde ruimtes, maar kunnen tijdens de warmere maanden worden gebruikt als verlengstuk van uw woonkamer of keuken om gasten buiten te ontvangen. Experts raden aan uw ramen en deuren open te zetten om zoveel mogelijk frisse lucht binnen te laten. Voor wie een meer substantiële verbinding wil tussen de binnen- en buitenruimten van zijn huis, zijn glazen tuinkamers een uitstekende oplossing. De glazen wanden van de tuinkamer houden u koel in de zomer en warm in de winter, dus het is comfortabel in elk jaargetijde.

Hoe zet u de eerste stap in de bouw van een vrijstaande tuinkamer?

We hebben het geluk in een prachtig land te wonen! En hoewel het vaak regent, hebben we meestal niet lang last van het weer. Als we door het slechte weer naar binnen moeten, breekt de zon altijd snel weer door. Vrijstaande tuinkamers bieden een veelzijdige oplossing, zodat u uw buitenruimte het hele jaar door kunt behouden. Tuinkamers zijn een geweldige manier om een extra element van stijl, comfort en functionaliteit aan uw huis toe te voegen. Een vrijstaande tuinkamer geeft u de vrijheid om de grootte, vorm en locatie te kiezen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of functionaliteit.

Als u op zoek bent naar een manier om van elke dag een mini-verblijf te maken, overweeg dan om van uw tuinkamer een oase van comfort en ontspanning te maken!

Een terrasoverkapping: waar moet je op letten?

Geniet u ook zo van het zonnetje? Het is zo’n mooie dag (en de zomer is nog niet eens begonnen). Tijd dus om onze tuin aan te pakken, zodat we er meteen van kunnen gaan genieten. Als je van je tuin wilt genieten, is een overkapping ideaal: ze houden de meeste zon tegen, maar laten toch genoeg door. Een aluminium overkapping is in deze situatie bijzonder wenselijk.

Buitenleven was nog nooit zo mooi

Een heerlijk plekje in de tuin: een mooie tafel met stoelen of een loungeset… Ik zie mezelf daar al zitten! Vooral in de zomer lijkt iedereen zijn tuin op te knappen en vaak is het duidelijk dat er wat achterstallig onderhoud nodig is. Dus de eerste stap die ik aanraad, is om je tuin op te ruimen en te ontdoen van onkruid. Dan ziet hij er veel beter uit, maar een tuin die alleen in de zomer bruikbaar is, is helemaal niet handig! Een terrasoverkapping is de perfecte manier om dit te doen, omdat hij schaduw biedt en toch uitzicht biedt. De terrasoverkapping is niet alleen een plek om te zitten en van het uitzicht te genieten, maar ook een manier om u tegen de zon te beschermen. Daarnaast biedt hij ook bescherming tegen regen en wind. Het mooiste is dat u hem gewoon open kunt laten staan!

Voordelen aluminium terrasoverkapping

Tuininspiratie kan moeilijk te vinden zijn: De mogelijkheden zijn beperkt, en de mogelijkheden die er zijn worden vaak onvoldoende toegelicht. Onlangs kwam ik de aluminium terrasoverkapping van De Gouden Hamer tegen – een perfect voorbeeld van modern tuinontwerp! In Nederland hebben we geen 24/7 zon. De aluminium terrasoverkapping van De Gouden Hamer zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zorgen ervoor dat klanten bij elk weertype kunnen winkelen. Ongeacht het weer kunt u jarenlang genieten van uw mooie nieuwe terrasoverkapping. Het is ideaal!

 

https://www.goudenhameroverkappingen.nl/