Allure Wonen
Image default
Tegels

Voor het kopen van tegels ga je naar De Tegel Boutique

Klussen in huis vinden veel mensen een lastig karwei. Dat lampje vervangen, het huis voorzien van een likje verf of dat ene schilderijtje ophangen: het zijn toch dingen die veel mensen liever laten uitbesteden. Dat is zonde, want dit is behoorlijk duur. Je betaalt niet alleen voor de materialen, maar je betaalt ook arbeidskosten. Het is veel voordeliger om zelf aan de slag te gaan met een kwast of een hamer. Zo kan je zelf bepalen hoe alles er precies uit komt te zien en hoef je dit niet eindeloos te overleggen. Deze vrijheid vinden veel mensen erg fijn en dit is een van de redenen dat veel mensen toch zelf die lastige klus aanpakken en dus een doe-het-zelver worden. Bovendien voel je je erg voldaan als alles af is en het eindresultaat goed zichtbaar is. Dit gevoel is onbetaalbaar.

Een klus die veel mensen vaak zelf uitvoeren is het aanleggen van tegels. Dit kan voor in de tuin zijn, maar ook voor in huis (denk aan de keuken of woonkamer bijvoorbeeld). Het is van uiterst belang dat je van tevoren een legplan maakt als je zelf je tegels gaat leggen. Je moet hiervoor het vloeroppervlak meten en berekenen hoeveel tegels je nodig gaat hebben. Zo kan je ook ongeveer alle kosten in beeld brengen, wel zo handig om hier van tevoren op de hoogte van te zijn! Bovendien weet je nu of je voldoende tegels hebt besteld of dat je er nog een paar extra moet nabestellen. Tot slot heb je natuurlijk ook nog tegels nodig. Het is lastig om een betrouwbare webshop te vinden die ook nog eens tegels aanbiedt van uitstekende kwaliteit. De Tegel Boutique is gelukkig zo’n webshop. Zij hebben een ontzettend breed aanbod waardoor er gegarandeerd een tegelsoort bij zit die je zal aanspreken!

Het brede assortiment van De Tegel Boutique

De webshop De Tegel Boutique is dé specialist op het gebied van tegels. Service staat bij ons hoog in het vaandel! Als je bij ons een bestelling plaatst voor 11 uur in de ochtend, dan heb je je bestelling morgen in huis. Ideaal voor mensen die haast hebben en zo snel mogelijk een nieuwe vloer willen leggen. Daarnaast kan je altijd advies aanvragen en inwinnen bij een van onze medewerkers. Ze staan altijd voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen. Als je de tegels graag in levenden lijve wilt bekijken, dan kan je naar een van onze fysieke showrooms komen te Sneek, Groningen of Venlo. Zo kan je pas echt goed beslissen of de door jouw gekozen tegels echt aan al je wensen en eisen voldoen! Bij De Tegel Boutique vind je allerlei soorten merken tegels die te koop zijn voor zeer scherpe prijzen. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt!
Er zullen nu drie typen tegels worden uitgelicht die erg populair zijn in de webshop en dus geliefd worden door veel mensen. Er zal worden uitgelegd waar dit waarschijnlijk aan ligt en je zal goed worden geïnformeerd over het precieze type. Verder worden er bij elk van deze typen wederom verschillende subcategorieën aangestipt, omdat er dus ook allemaal verscheidene soorten vloertegels en wandtegels zijn.

Geweldige vloertegels

De vloertegels van De Tegel Boutique komen in verscheidene soorten en formaten. Ze zijn vooral geschikt voor binnen in huis, maar je kan ze wel in diverse ruimtes gebruiken, zoals de badkamer, woonkamer of keuken. Als je het echt wil, kan De Tegel Boutique ook tegels leveren die je buiten kan gebruiken. Je kan zelf bepalen welk formaat vloertegels je bij De Tegel Boutique koopt: houd je van kleinere tegels dan is het formaat 30×60 wellicht iets voor jou, maar als je toch van wat grotere tegels houdt kan je ook 60×120 kopen (en er zijn natuurlijk ook nog allerlei tussenmaten). Daarnaast zijn de vloertegels ontzettend stijlvol. Ze voldoen aan de trends van nu. Zo zijn er bijvoorbeeld vloertegels met een wat ruigere, rustieke, industriële look, maar ook klassieke marmeren vloertegels die wat minimalistischer van aard zijn. Als je toch een wat warmere uitstraling verlangt, kan je ook houten vloertegels kopen. Zo krijg je een wat knussere sfeer in je huis. Als je een wat drukker patroon zou willen, dan kan je het beste voor hexagon vloertegels kiezen. Dit printje is wat aanweziger dan de andere soorten vloertegels en het is verstandig om voor deze vloertegelsoort te kiezen als de rest van het interieur wat ingetogener is, zodat de focus op één ding ligt (in dit geval op de tegels).

Fenomenale wandtegels

Naast vloertegels, biedt De Tegel Boutique ook wandtegels aan. Dit is een zeer moderne en innovatieve manier om je woning een persoonlijk karakter te geven. Wandtegels zijn een uniek concept. Je kan voor effen wandtegels kiezen als je een wat rustigere ambiance prefereert, maar je kan ook een afbeelding creëren door deze op de wandtegels af te laten drukken. Dit is een erg originele manier van decoratie en zal dan ook menig gast verrassen en waarschijnlijk ook inspireren. De Tegel Boutique heeft erg veel stijlen wat betreft wandtegels. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor Marokkaanse wandtegels die een wat oosterse sfeer aan je woning geven, maar het is ook een optie om voor vintage wandtegels te kiezen als je van deze stijl houdt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele soorten wandtegels van De Tegel Boutique. Neem zelf een kijkje op onze website en aanschouw het grote aanbod aan wandtegels!

Legendarische natuursteen tegels

De kracht van tegels wordt vaak onderschat, maar ze kunnen behoorlijk bepalend zijn voor de sfeer die er in huis hangt. Natuursteen tegels zijn een van de opvallendste tegelsoorten die De Tegel Boutique aanbiedt. Het organische design straalt kalmte en rust uit. Daarnaast zijn de natuursteen tegels erg robuust en kunnen ze goed tegen een stootje: handig als je eens iets laat vallen! De Tegel Boutique voorziet al zijn tegels van een beschermende coating, zodat ze goed zijn beschermd tegen krassen. Dit is een van de redenen waarom de tegels van De Tegel Boutique zo lang meegaan en lang mooi blijven. De combinatie van functionaliteit (stevigheid) en schoonheid (mooie uitstraling) in de natuursteen tegels is uniek en vind je nergens anders terug. De bijzondere tegels zijn oogverblindend: je waant je in een andere wereld als je erover heen loopt!

En, ben jij al overtuigd van de schitterende tegels die De Tegel Boutique aanbiedt? Heb jij inspiratie op kunnen doen voor het interieur van jouw huis? Bestel dan jouw favoriete tegels via onze webshop om jouw huis een upgrade te geven en naar een hoger stijlniveau te tillen. Oost, west, thuis best met de fantastische tegels van De Tegel Boutique!

https://www.detegelboutique.nl/