Allure Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Een nieuwe tuinset voor in jouw tuin

Bij een nieuwe tuin, hoort natuurlijk ook een nieuwe tuinset. En laten er nou net heel veel verschillende tuinsets zijn die je aan kunt schaffen. Dit kan er ook voor zorgen dat de keuze moeilijk wordt, maar het is zeker dat er voor iedereen een leuke tuinset te krijgen is. Bekijk eerst goed welke kleuren je graag in je tuin wil hebben. Misschien wil je wel een lekker opvallende tuinset, bijvoorbeeld een oranje of een groene? Dan kun je de stoelen aanschaffen in deze kleur, in combinatie met bijvoorbeeld een houten tafel. Elke kleur past namelijk bij hout, dus hier kan je alle kanten mee op. Of houd je juist helemaal niet van opvallende kleuren?

Neutrale tuinsets

Uiteraard zijn er ook neutrale tuinsets te verkrijgen, bijvoorbeeld in het grijs of in de kleur beige. Wil je dat je hele tuinset van hout is? Dan is dit standaard een neutrale kleur, en de kussens kun je uiteraard ook neutraal houden. Als je het materiaal hebt uitgekozen, bepaal je daarna ook nog de vorm. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een ronde tafel, omdat dit mooi oogt en dit past ook beter in wat kleinere tuinen. Ga je toch liever voor een vierkante tafel? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Als je veel keuze wilt hebben met een tuinset, dan ga je bijvoorbeeld voor een Van der Garde tuinset. Heb je een mooie tuinset uitgekozen, maar wil je de rest van je tuin ook nog mooi aankleden?

Een mooie, verzorgde tuin

Een mooie, verzorgde tuin oogt natuurlijk prachtig, maar dit kost wel tijd. Zeker als je veel planten in je tuin hebt staan, moet je er altijd aan denken om deze te verzorgen. Maar als je een mooie tuin wilt, dan kunnen mooie planten natuurlijk niet ontbreken. Ga naar het tuincentrum en bekijk welke planten je mooi vindt voor in je tuin. Wellicht heb je ook nog een leuk hoekje in je tuin, waar je een leuke loungestoel kwijt kunt. En wat kan er nog meer niet missen in je tuin? Leuke verlichting! Hang een leuk lichtsnoer op zodat je ’s avonds sfeervol buiten kunt zitten. En wil je in de winter ook nog graag buiten kunnen zitten? Ga dan voor een buitenkachel. Dit geeft sfeer, dit zorgt voor de nodige warmte en het ziet er mooi uit. Het beste is om deze onder de overkapping te zetten als je deze hebt, zodat de warmte daaronder blijft. Op deze manier kun je zowel in de zomer als in de winter van je mooie tuin genieten!