Allure Wonen
Image default
Tuin inrichting

Aluminium loungeset van Tojan

Vorig jaar hebben we een huis gekocht. Het is een heerlijk huisje in een dorpje te Noord-Groningen. We hebben het lekker goedkoop gekocht, omdat niemand meer in deze regio wil wonen. Dat is vanwege de aardbevingen die hier steeds vaker voorkomen. Het huis dat wij hebben gekocht heeft gelukkig niet veel schade, en er worden verschillende voorzorgsmaatregelen genomen waardoor schade in de toekomst voor een groot deel voorkomen kan worden. In elk geval zijn wij heel tevreden met dit huis, want het is vrij groot voor de prijs die je ervoor betaalt. Ook zit er een tuin bij. We zijn vrij lang bezig geweest om het huis helemaal in te richten naar onze smaak. Er moest geklust worden namelijk. De constructie was nog vrij ouderwets, dus we hebben alles opnieuw gesausd. Ook hebben we de badkamer onder handen genomen, want die bruine tegeltjes kunnen echt niet meer. Er zat zelfs een groene wasbak in. Ook die ging eruit, want het deed gewoon pijn aan mijn ogen. Je kunt je voorstellen dat we heel wat werk hebben gehad van het huis. Het is de moeite wel helemaal waard geweest, want we wonen nu in een supergezellig huis op een prachtige plek. We hebben uitzicht op de weilanden en de fruitbomen van de buren. Zelf hebben we ook een vrij grote tuin waar nog een en ander aan moet gebeuren. We willen zelf ook fruitbomen planten. Maar het is nu een grote woeste wildernis, dus we kunnen er nu nog niet veel mee. We hebben dus besloten om al het onkruid te wieden, het gras goed te maaien en een klein terras aan te leggen. Op het terras willen we dat een leuke tuinset. We weten nog niet precies van welk merk, maar we denken erover om een bestelling bij Tojan te plaatsen. Bij Tojan hebben ze een enorm leuke aluminium loungeset in de aanbieding. Aan een aluminium loungeset zitten natuurlijk heel veel voordelen.

Voordelen van de aluminium loungeset

We denken er dus over om een aluminium loungeset te kopen als we ons terras hebben aangelegd. De aluminium loungeset komt dus op tegels te staan. De tegels worden waarschijnlijk lichtgrijs. We hebben hier al beslissingen over genomen. De aluminium loungeset heeft verschillende voordelen:

  • het materiaal is heel licht, dus je kunt het zo optillen
  • het materiaal roest niet, dus het kan ook bij slecht weer buiten blijven staan
  • het is schoon: je hoeft niet veel moeite te doen om het schoon te krijgen als je het weer wilt gebruiken. Als de zon schijnt kun jij meteen lekker gaan relaxen in je aluminium loungeset!

Buiten deze voordelen is er nog iets unieks aan de aluminium loungeset van Tojan: het is gemaakt van steigerdelen! Wij houden wel van spullen met een industriële vibe, dus wij vonden dit ontwerp uniek en fantastisch. De aluminium loungeset past helemaal bij onze smaak: net even wat anders, loungen met een edge. We willen de tuin snel klaar hebben, zodat wij kunnen genieten van deze ongewone tuinset. We kijken er al erg naar uit om te barbecueën en in onze aluminium loungeset te genieten van het mooie weer met een stukje vlees of vis. Ik denk dat je met een aluminium loungeset ook laat zien dat je meegaat met de tijd. De aluminium loungeset is op dit moment helemaal in de mode, vooral als het er een is met een industrieel, urban uiterlijk. Dit geeft net een wat andere sfeer aan de tuin. Romantiek is al lang uit: urban is het helemaal op dit moment.

De service van Tojan

Wij hebben nu besloten dat we deze aluminium loungeset echt gaan bestellen. We hebben namelijk van een kennis van ons vernomen dat Tojan echte topservice levert. Ze leveren snel en de kwaliteit van het de aluminium loungeset is gewoonweg top. Je kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen, waarbij het aluminium bijvoorbeeld gecombineerd wordt met hout. Ook zitten er kussens bij, want je wilt natuurlijk niet een houten kont krijgen als je heerlijk zit te relaxen op je aluminium tuinset! De kennissen van ons hebben ook een aluminium tuinset van Tojan. Zij zijn er ook helemaal tevreden mee en meldden ons dat de set heel mooi blijft, ook bij vies weer. De kussens moet je natuurlijk wel naar binnen halen, maar dat spreekt vanzelf. We hebben ook een keer bij de buren koffie gedronken en de set van dichtbij bekeken. Toen zijn we geïnteresseerd geraakt in dit bedrijf. We wilden ook wel zo’n mooie tuinset. Nu we deze zomer eindelijk tijd zullen hebben om in de tuin te gaan werken, ziet het er naar uit dat we onze droom werkelijkheid kunnen laten worden. Een mooie groene tuin met verschillende planten en een gazonnetje, maar ook een terras met een fantastische aluminium loungeset. Ik weet zeker dat de buren hun ogen zullen uitkijken als ze onze nieuwe set zien! Waarschijnlijk zullen de mensen in de rij staan om bij ons op bezoek te gaan. Wij zijn straks de eigenaren van het mooiste tuinmeubel in de hele buurt. En dat voor een erg zacht prijsje! Voor een mooie, hippe en sfeervolle tuin hoef je niet rijk te zijn, dat weten we inmiddels wel. We hopen dat we nog wel een beetje rust kunnen krijgen met al dat bezoek dat ons te wachten staat. Als het nieuwe eraf is zullen we eindelijk echt kunnen relaxen!