Allure Wonen
Image default
Verbouwen

Al je afdekmaterialen op één plek online bestellen

Ga jij aan de slag met bouw-, verbouw- en/of renovatiewerkzaamheden? Dan is het belangrijk om je afdekmaterialen op tijd te bestellen. Zo bescherm je de ruimte om je heen tegen beschadigingen en voorkom je ook herstelkosten. Vooral vloeren zijn zeer gevoelig voor vuil en beschadigingen. Daarom vind je bij Promatin vooral veel materiaal waarmee je diverse vloertypen eenvoudig afdekt. Denk bijvoorbeeld aan zelfklevend afdekvlies, viltplaten en stuclopers. Moet je ook vaak de trap op en af of ben je bezig met een klus rondom de trap? Dan is het verstandig om er tijdelijke trapbeschermers van Ram Board bij te bestellen. Je kunt dit ook vele malen opnieuw gebruiken.

Luchtreinigers voor je eigen bescherming

Naast dat je afdekmaterialen online kunt bestellen voor de bescherming van je omgeving, is het ook belangrijk om te denken aan de bescherming van je eigen gezondheid. Ga je bijvoorbeeld aan de slag met fijne deeltjes, zoals spuitnevel? Dan adem je dit – zonder de juiste beschermingsmaatregelen – gewoon in. Dit is zeer slecht voor je gezondheid. Bij Promatin bestel je daarom ook kwalitatief hoogwaardige luchtreinigers en de filters waarmee je ze optimaal houdt. Denk uiteraard in het geval van werkzaamheden met fijne stof ook aan je eigen mondmaskers!

Scherm iedere ruimte af

Promatin is dé webshop voor vuil- en stofbeheersing. Niet alleen kun je er daarom terecht wanneer je afdekmaterialen online wilt bestellen, maar ook wanneer je meer informatie wenst over de juiste materialen voor jouw project. Het enthousiaste en vakkundige team staat voor je klaar bij al jouw vragen of opmerkingen. Daarom gingen veel klanten je voor, ook grote bedrijven wisten Promatin keer op keer te vinden. Denk bijvoorbeeld aan McDonalds, KLM en De Bijenkorf. Je bent bij dit bedrijf geen nummertje, maar een zeer gewaardeerde klant. Jouw tevredenheid staat daarom voorop. Ga jij je afdekmaterialen direct online bestellen?

https://promatin.nl/