Allure Wonen
Image default
Verbouwen

Een meterkast vervangen en waarop te letten.

Metervervangingsprogramma

Electicien-Eindhoven onderhoudt de meters bij de eigendommen van alle klanten in Noord-Brabant, ongeacht wie uw energie leverancier is.
Als onderdeel van deze service:

Ze hebben een doorlopend meterkast vervangingsprogramma.

Zij vervangen alle soorten meters na een voorgeschreven tijd. Verschillende soorten meters moeten met verschillende tussenpozen worden vervangen.
Zij plaatsen ook slimme meters. De meters die worden geïnstalleerd, zijn opgewaardeerde digitale displaymeters die zijn goedgekeurd volgens de Europese normen.

Wie voert het werk uit? De energieleverancier of een elektricien.

Elektricien medewerkers zullen dit werk uitvoeren. Alle meterinstallateurs hebben een uitgebreide opleiding gevolgd en zijn volledig gekwalificeerde elektriciens. Een meterinstallateur komt bij u langs en verandert de meter of laat een kaart achter met een contactnummer om een ​​afspraak te maken om uw meter te vervangen. In sommige gevallen, bijvoorbeeld als er toegang is tot de meterkast in een buitenmeterkast of meterkast, kan deze worden gewijzigd terwijl u niet thuis bent. Er wordt een kaart achtergelaten om u te informeren dat deze is gewijzigd.

De energieleverancier is verantwoordelijk voor gas- en elektraaansluiting

en werkt nauw samen met verschillende servicepartners om ervoor te zorgen dat klanten veilig worden gehouden door hun gasmeters betrouwbaar en efficiënt te houden.

Gas hoort ook bij de meterkast.

Het kan zijn dat u een brief heeft gekregen van onze servicepartner dat uw gasmeter aan het einde van zijn levensduur is en aan vervanging toe is. Deze vervanging is gratis en duurt ongeveer 45 minuten.

Uw gasmeterinstallatie heeft het einde van zijn levensduur bereikt en daarom is het essentieel dat we uw meter vervangen om u en uw gezin te beschermen. Ook een slimme meter heeft een levensduur. Het omruilen van uw gasmeter heeft geen invloed op de door u gekozen leverancier en uw rekeningen zullen nog steeds gebaseerd zijn op het gemeten gasverbruik bij uw woning.

Een van de aangsloten elektricienbedrijven is Elektricien-Eindhoven. Neem contact op als u een meterkast moet aanleggen of vanvangen zij nemen al het papierwerk uit handen.

 

X

https://www.elektricien-eindhoven.nl/