Allure Wonen
Image default
Verlichting

De beste lampen voor een modern interieur

Modern interieurontwerp gaat over het creëren van een ruimte die zowel functioneel als mooi is. Hoewel er verschillende stijlen van modern interieurontwerp zijn, is er één ding dat ze allemaal gemeen hebben. Ze hebben een focus op eenvoud en strakke lijnen. Om je moderne huis in te richten, heb je eenvoudige verlichtingsarmaturen nodig. Schemerlampen en moderne hanglampen kunnen de perfecte verlichting zijn voor je huis. Deze lampen zijn functioneel omdat ze je kamer verlichten en tegelijkertijd de uitstraling van je huis versterken. De ontwerpen van deze verlichtingsarmatuur zijn namelijk verbluffend!

Moderne hanglampen

Deze lampen hangen aan het plafond en zijn meestal gemaakt van metalen of glazen buizen. Ze geven een heel zacht licht af dat in elke ruimte een ontspannen sfeer creëert. Er zijn twee soorten hanglampen: hanglampen en kroonluchters. Ze zijn meestal gemaakt van metaal of glas en ze zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt een hanglamp kiezen die perfect bij je kamer past, of die nu rond, vierkant of rechthoekig is. Wil je een industriële look bereiken, kies dan voor hangende hanglampen die eruitzien als buisfittingen of buizen. Voor een moderne woninginrichting kun je beter decoratieve hanglampen of eenvoudige design kroonluchters plaatsen.

Moderne tafellampen

Tafellampen zijn kleine lampen die op tafels of bureaus staan ​​en een helder licht afgeven dat de hele kamer verlicht. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, afhankelijk van wat voor soort uitstraling je wilt. Het ontwerp van moderne lampen is strak en eenvoudig, waardoor ze perfect zijn voor elke kamer in je huis. Ze kunnen worden gebruikt als accent stukken of zelfs als de belangrijkste lichtbron. Als je van eenvoudige ontwerpen houdt, kun je kiezen voor tafellampen van metaal en fluwelen lampenkappen. Kies een lampenkap met een cilindrische vorm, zodat deze goed past bij elk interieur. Wil je dan een luxe touch toevoegen aan je woonkamer, plaats dan een gouden tafellamp met een zwarte lampenkap.

Lampen specialist Lampentotaal.nl

Lampentotaal.nl biedt veel soorten hanglampen, wandlampen en tafellampen. Je vindt verlichtingsarmaturen in verschillende stijlen. Zo bieden ze hanglamp Jewel 2 ring goud met kristal, Hanglamp Lantaarn Grande Candle, kroonluchter twist, en een bronskleurige kroonluchter. Ze bieden ook diverse tafellampen aan waaronder zwarte tafellampen Stanger met groen velours, landelijke tafellampen met taupe kap en zwarte tafellampen met gouden binnenkant. Deze winkel biedt alleen hoogwaardige verlichting van vertrouwde leveranciers. Je kunt dus vertrouwen op de kwaliteit ervan.