Allure Wonen
Image default
Vloeren

Grijs laminaat bij jou in huis

Grijs laminaat van Roobol, heb jij hier al wel eens van gehoord? Deze aanbieder staat erom bekend laminaat van topkwaliteit te leveren, tevens vind je hier een ruim aanbod. In onze ogen kan laminaat in ieder geval echt het verschil maken. Zeker wanneer je momenteel de beschikking hebt over een verouderde vloer, raden we het je aan om deze te vervangen. Zo zorg je er in een keer voor dat je volledige woning er een stuk beter uit komt te zien. Het verschil tussen een woning met een nieuwe vloer en een woning met een oude vloer is nou eenmaal erg groot. Denk jij erover na om je huidige vloer te vervangen door grijs laminaat? Dan is onderstaande informatie zeer bruikbaar voor jou!

Grijs laminaat is zeker niet saai

De kleur grijs kan wat saai klinken, echter is een grijze laminaatvloer in onze ogen alles behalve saai. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld veel verschillende soorten grijs en kan je zowel voor een donkere als een lichte kleur grijs gaan. De tijd dat laminaat alleen te verkrijgen was in natuurlijke kleuren is in ieder geval voorbij en dat is mooi. Je kunt nu echt alle kanten op!

Je kunt alle kanten op

Kies je voor een grijze laminaatvloer, dan weet je zeker dat je alle kanten op kunt. Zo kan je deze vloer bijvoorbeeld erg goed combineren met felle kleuren. Ook zou je kunnen gaan aardetinten. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het moment dat je voor een grijze laminaatvloer gaat, dan is het internet je grootste vriend. Er zijn namelijk veel mooie voorbeelden te vinden. Ook zou je een bezoek kunnen brengen aan een woonwinkel om inspiratie op te doen in de showroom.

De vloer is makkelijk te leggen

Mensen kiezen in de eerste plaats natuurlijk voor grijs laminaat omdat deze makkelijk te leggen is. Dit is het geval omdat deze vloer de beschikking heeft over een kliksysteem. Wat ook fijn is om te weten, is dat de vloer slijtvast is en tegen een stootje kan. De vloer is overigens slijtvast omdat de toplaag erg sterk is. Heb je wat minder budget tot je beschikking? Maak je geen zorgen! Laminaat is namelijk relatief goedkoop. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen voor vloerverwarming.

 

 

https://www.roobol.com/