Allure Wonen
Image default
Wonen in een appartement

Waarom kiezen voor De Original Boxspring van Matt Sleeps?

Een goed matras als Matt verdient een ondergrond van de allerbeste kwaliteit. Maar het oog wil ook wat! De Original Boxspring van Matt Sleeps is niet zomaar een bed, het is een toonbeeld van comfort, stijl en vakmanschap. Hier zijn overtuigende redenen waarom je de boxspring kopen moet:

1. Optimale ondersteuning en comfort

De Original Boxspring is ontworpen met het oog op optimale ondersteuning en comfort. Het biedt een slaapervaring die zich aanpast aan jouw lichaamsvormen, wat resulteert in een rustgevende en herstellende nachtrust. Om je de optimale ondersteuning te bieden komt iedere boxspring met 1.000 conische veren van 8 cm.

2. Stijlvol en eigentijds ontwerp

Het bed is niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch hoogstandje. Het eigentijdse ontwerp voegt een vleugje stijl toe aan elke slaapkamer, waardoor het een waar pronkstuk wordt. De stof van het hoofdbord en de boxen bestaan uit premium, slijtvaste textiel welke een toeren test van 50.000 toeren heeft doorstaan. Kies je maat, kleur, type hoofdbord, pootjes en voetbord om jouw perfecte boxspring samen te stellen.

3. Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid

Matt Sleeps staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen, en de Original Boxspring is hierop geen uitzondering. De duurzame constructie zorgt ervoor dat je langdurig kunt genieten van de voordelen van dit bed. Kun je hiernaast nog wel wat extra comfort gebruiken? Of wil je jouw Matt matras nog comfortabeler maken? Ga dan voor de bekroonde Matt topper. Een topper matras die uit twee lagen bestaat, waardoor je zelf kunt bepalen welke hardheid je fijn vindt. Slaap je graag op het puntelastische Hypersupport of toch liever op het ventilerende traagschuim die je drukpunten ontlast.

4. Individuele aanpasbaarheid

Wat de Original Boxspring onderscheidt, is de mogelijkheid tot individuele aanpasbaarheid. Kies de gewenste stevigheid en hoogte, waardoor het bed perfect aansluit op jouw persoonlijke voorkeur. Matt Sleeps biedt zelfs een elektrische boxspring, de elektrische boxspring kun je via de twee meegeleverde draadloze afstandsbedieningen iedere helft onafhankelijk van elkaar bedienen.

5. Uitstekende ventilatie voor een frisse slaapomgeving

Ventilatie is essentieel voor een gezonde slaapomgeving. De Original Boxspring zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie, wat bijdraagt aan een fris en comfortabel bed klimaat.

6. Stabiliteit en beweging isolerend

Met een stevige basis biedt de Original Boxspring stabiliteit en minimaliseert het de overdracht van bewegingen. Dit maakt het ideaal voor stellen, waarbij de bewegingen van de ene partner de slaap van de ander niet verstoren.

7. Proefperiode voor zorgeloze aankoop

Matt Sleeps begrijpt dat het kiezen van een bed een belangrijke beslissing is. Daarom biedt het vaak proefperiodes aan, waardoor je het comfort van de Original Boxspring in je eigen slaapkamer kunt ervaren.

8. Klanttevredenheid en positieve ervaringen

Positieve ervaringen van andere klanten spreken boekdelen. De Original Boxspring heeft vaak positieve klantbeoordelingen ontvangen, wat getuigt van tevredenheid en de effectiviteit van het bed.

Een luxueuze slaapervaring

De keuze voor de Original Boxspring van Matt Sleeps is niet alleen een keuze voor een bed, maar voor een complete slaapervaring. Met zijn combinatie van comfort, stijl, duurzaamheid en aanpasbaarheid biedt dit bed alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust.

 

https://allurewonen.nl/waarom-kiezen-voor-de-original-boxspring-van-matt-sleeps