Allure Wonen
Image default
Woning en Tuin

Scandinavische eettafels van massief hout

Scandinavische eettafel van Sav & Økse

Smaakvol tafelen? Dat kan aan een mooie Scandinavische eettafel van het merk Sav & Økse. Een merk dat ontstaan is uit liefde voor hout en Scandinavisch design én de vraag naar mooie en betaalbare tafels van massief hout. De tafelcollectie bestaat uit 11 modellen. Rechte, ronde, ovale én uitschuifbare tafels met Scandinavisch ontwerp. De collectie is in de loop der jaren uitgebreid met kasten, stoelen, bureaus, banken, salontafels en tv-meubels. Alle meubels en modellen zijn gebaseerd op de Scandinavische designtraditie. Ontworpen vanuit een praktisch en nuchter oogpunt.

Tafels van massief hout

De Scandinavische tafelcollectie van Sav & Økse bestaat uit diverse modellen tafels, met rank ontwerp, gemaakt van massief hout. De eettafels ogen licht en rank en voelen zich thuis in vele interieurstijlen. Zo passen de eettafels perfect in een Japandi of modern interieur, maar ook perfect voor minimalisische interieurs. De Scandinavische eettafels zijn verkrijgbaar in beuken, eiken en walnoothout. Je hebt hierbij de keuze uit diverse afwerkingen: geolied, whitewash (alleen bij eiken) en mat gelakt. Ook een Fenix toplaag op het blad behoort tot de mogelijkheden. Dit is mogelijk in vijf kleuren (wit, zwart, grijs, leemgrijs en basaltgrijs).

Ook Scandinavische eettafels op maat

Naast de standaard uitvoeringen (vaak van 140 tot 300 cm lang en 80 tot 100 cm breed) biedt Sav & Økse maatwerk aan. Een extra lange lunchtafel of een tafel die net iets hoger of lager is nodig? Geen probleem! Als je specifieke wensen hebt, is er veel mogelijk. Sav & Økse biedt maatwerkopties aan tegen een meerprijs bovenop de adviesverkoopprijs van de dichtstbijzijnde grotere standaard maatvoering. De meerprijs verschilt per optie en is op aanvraag.

Sav & Økse showrooms

Sav & Økse is onderdeel van De Machinekamer. Je vindt de collecties online en in de showroom in Zaandam of Utrecht. De showrooms zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. Van 10.00 tot 17.30 maar op zondag van 12.00 tot 17.00. Alle massief houten Sav & Økse tafels zijn in de showrooms te zien en voelen. De medewerkers voorzien je graag van advies en denken met je mee over jouw ideale Scandinavische eettafel!

https://www.sav-okse.nl/nl/scandinavische-eettafels