Allure Wonen
Image default
Woningen

Het kiezen van de juiste soort deurluifel voor jouw huis

U heeft er na lang overwegen voor gekozen om het uiterlijk van uw huis een boost te geven met de aanschaf van een deurluifel, als u het ons vraagt een uitstekende keuze! Maar na deze lastige keuze staat het volgende dilemma u al op te wachten. Welke deurluifel moet ik kiezen? Er zijn ongelofelijk veel opties als het gaat om deurluifels in veel verschillende stijlen. Om lastige keuze voor u iets minder complex te maken zijn de meest populaire opties wat betreft deuroverkappingen voor u op een rijtje gezet. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Deuroverkapping van hout

Dit is een veel gekozen optie vanwege het warme aanzicht en de mogelijkheid de luifel te veranderen van uiterlijk door de overkapping te verven. Echter, zit er ook een keerzijde aan deze optie. Hout heeft natuurlijk het nodige onderhoud nodig. Wanneer u dit onderhoud niet uitvoert zal de deuroverkapping er snel verwaarloosd uit komen te zien. Op deze manier zal de deurluifel geen meerwaarde zijn voor uw huis, maar juist het tegenovergestelde hiervan. Dus weet u van uzelf dat u vergeetachtig bent of slecht bent in het onderhouden van uw woning? Dan is dit niet de juiste keuze en kunt u beter gaan voor 1 van de andere (minstens net zo goede) opties.

Led deurluifel

Een multifunctionele deurluifel, niet alleen zorgt deze overkapping ervoor dat u droog buiten kunt staan, deze deurluifel beschikt ook over ingebouwde ledverlichting. Zo kunt u uw buitenverlichting vervangen voor een deurluifel, ideaal. Deze ingebouwde ledverlichting is ook te combineren met een sensor. Dit zorgt niet alleen voor een stukje gebruiksgemak, maar werkt ook als anti-inbraaksysteem. Deze stijlvolle optie is momenteel erg populair en niet meer weg te denken. Dit is zeker iets om in overweging te nemen wanneer u op zoek bent naar een deurluifel.

deurluifel

Deurluifel van glas

Bent u op zoek naar een strakke en moderne deurluifel? Dan is een glazen deurluifel misschien iets voor u. De nadelen die bij de houten overkapping wel van toepassing waren, zijn hier geen enkel probleem. Het glas is zeer gemakkelijk schoon te houden en heeft geen onderhoud nodig. De lichtinval van uw huis zal ook niet worden beïnvloed door deze deuroverkapping. De glazen overkappingen hebben ook een ontzettend lange levensduur. Glazen deurluifels brengen dus een hoop voordelen met zich mee. Deze deuroverkapping is dus een gebruiksvriendelijke optie, hierdoor valt deze luifel aan iedereen aan te raden.