Allure Wonen
Image default
Woningen

Met deze kerstverlichting creëer jij het gezelligste kerstdiner!

Natuurlijk is het superleuk als de tafel mooi versierd is met kerstverlichting. De leukste versiering voor op een tafel tijdens een kerstdiner zijn natuurlijk kaarsen. Bij kerstverlichting.nl verkopen ze verschillende soorten kaarsen. Lees hieronder meer over het variabele aanbod van kerstverlichting.nl. Verder kun je natuurlijk ook gewoon inspiratie opdoen door even een kijkje te nemen aan de website van Kerstverlichting.nl naar andere versiering voor tijdens het kerstdiner met vrienden en/of familie. 

Diner kaarsen 

Met de dinerkaarsen van kerstverlichting.nl haal je meteen een romantische kerstsfeer in huis. Deze kaarsen zijn van ledverlichting en niet te onderscheiden van een echte kaars. De buitenkant van de kaars is gemaakt van bijenwas. Ook hebben deze kaarsen een vlam die heen en weer gaat waardoor je het effect hebt van een echte kaars. Het assortiment van kerstverlichting.nl is van een hoge kwaliteit en voor de beste prijs!

Losse LED-kaarsen

De losse led-kaarsen van kerstverlichting.nl werken op ledverlichting. Deze kaarsen hebben een hoog aantal branduren en zijn niet te onderscheiden van echte kaarsen. Ook zijn deze kaarsen bedienbaar met een afstandsbediening zodat je ze gemakkelijk op afstand aan en uit kunt zetten. Verder zit er ook nog een timer op zodat de kaars vanzelf uit gaat op een bepaald tijdstip. Bekijk op www.kerstverlichting.nl het grote assortiment en kies jouw favoriet uit! 

Kaarsen sets 

De losse led-kaarsen zijn ook verkrijgbaar is complete sets. Als je een set besteld ontvang je kaarsen in meerdere verschillende hoogtes. Ook zijn er verschillende kleuren beschikbaar zoals ivoor, goud glitter, wit, salmon, rood, lichtgrijs, donkergrijs, glitter rood en olijfgroen. Voor ieder wat wils! Mocht je geïnteresseerd zijn in deze sets, klik dan hier voor meer informatie over het aanbod van Kerstverlichting.nl!