Allure Wonen
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn 3 interieur trends van 2022

Het zou best kunnen dat je al een tijdje graag iets wilt veranderen in huis. Dit kan zijn een nieuw likje verf tegen de muur of gewoon wat nieuwe plantjes in huis. In 2022 zijn er veel nieuwe woontrends ontstaan doordat we een lange tijd thuis hebben moeten zitten vanwege corona. In die tijd hebben velen inspiratie gekregen om het één en ander te veranderen in huis. Als je zo lang thuis zit, gaan je namelijk een aantal dingen opvallen, dat bijvoorbeeld de keuken wel eens vernieuwd mag worden. In 2022 zijn er dus een aantal trends die het zeker waard zijn om even naar te kijken. In deze blog hebben wij er een paar uitgewerkt zodat jij wat inspiratie kunt op doen voor je eigen interieur!

Planten

Door deze trend toe te passen in je eigen interieur zal er veel zuurstof in huis ontstaan! Namelijk zoveel mogelijk planten in huis is waar veel mensen voor gaan. Het indoor-jungle effect wordt hier mee gecreëerd en het is zeker een trend om te blijven. Woonkamers staan vol met mooie groene planten zoals een monstera, cactussen een bananenplant of een pannenkoekplantje bijvoorbeeld. Elke plant pas ook in elk interieur, en heeft geeft ook echt een vrolijke uitstraling.

Bruintinten

Felle kleuren en patronen zitten er niet zo meer in dit jaar, maar subtiele bruintinten wel. Chocoladebruin en karamelkleuren zijn dit jaar erg populair geworden. Zowel de muren als meubels worden in deze kleuren geverfd vanwege de rustgevende uitstraling. De natuurlijke kleuren zijn erg geliefd onder de jong volwassenen vanwege de 80’s vibes. Een mooie visgraat tafel past ook in het bruine kleurenpallet. De subtiele visgraat tafel hoort ook erg bij de 80’s vibes.

Goudtinten

Als je je meubels luxer wilt maken, dan is goud de juiste keuze. Overal zie je gouden tinten, of het nu een lade is of een fotokader, het brengt zeker een heel mooi detail in het interieur van het huis. Goud zorgt ook voor een luxe uitstraling die heel goed samengaat met zwart. Zwart, geel en misschien wat groen gaan goed samen. Goud kan echt overal bij, natuurlijk heb je hier volledige vrijheid in.

https://mrfishbone.com/