Allure Wonen
Image default
Aanbiedingen

HOE JE TWEEPERSOONSBEDDEN MOOI EN COMFORTABEL KAN STYLEN EN VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

HOE JE TWEEPERSOONSBEDDEN MOOI EN COMFORTABEL KAN STYLEN EN VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

 

De stijl van een tweepersoonsbed is iets waar veel mensen in geïnteresseerd zijn, maar misschien weet niet iedereen hoe je het rijk kunt maken

Wat is een kamer met een tweepersoonsbed?
Tweepersoonsbedden zijn geschikt voor hotels met 4 sterren of meer.
Het interieur van de tweepersoon kamer is ingericht in een moderne en eenvoudige stijl. Tweepersoonsbedden kamers kunnen worden onderverdeeld op basis van de kwaliteit en de grootte van het bed in de kamer. 

Hier zijn de kenmerken van de tweepersoonsbedden kamer:

Grootte van de kamer: dit is een kamer voor twee personen, dus de oppervlakte van de Twin kamer is gemiddeld, niet te groot. Voor elk hotel zullen de kwaliteitsnormen in Twin kamers aanzienlijk verschillen.
Kwaliteit van de twee kamer: Kamer interieur zal afhangen van hotel klasse, en kamer type. Daarom kunt u moderne Twin kamers tegenkomen, maar ook eenvoudig ontworpen tweepersoon kamers.
Tweeperoon kamer service: Dit kamertype omvat de meest elementaire diensten zoals huishouding, wasserij of schoonmaak.

Tips voor een redelijke, comfortabele en mooie tweepersoonsbed stijl

Kies een subtiel kleurenpalet

In plaats van felle primaire kleuren te gebruiken in je slaapkamer, kies kalmerende tinten en een rustgevend palet van monochrome tinten. Zachte tinten blauw, lavendel of groen worden beschouwd als rustig en sereen, terwijl rijke juweeltinten (denk: rijke smaragd of diepe granaatappel) helpen de stemming van gezelligheid en comfort te bepalen. U kunt ook afgezwakte versies van uw favoriete kleuren in de slaapkamer gebruiken, zoals een blush in plaats van felroze of koper in plaats van mandarijn.

Houd het decor eenvoudig

Een slaapkamer moet er gezellig, verfijnd en elegant uitzien, ongeacht de stijl van inrichten. Om gemakkelijk te kunnen bewegen, moet er minstens één meter tussen het bed en de zijmuren of grote meubels zitten, en minstens twee meter tussen het bed en lage meubels, zoals tafels en dressoirs. Als je om het bed heen moet lopen om van de kast of de badkamer te komen, bedenk dan hoe je het bed kunt verplaatsen om het gestroomlijnder te maken.

Richt uw slaapkamer met tweepersoonsbedden verder alleen in met wat u nodig hebt. Een bed, een of twee nachtkastjes, een commode en een stoel zijn noodzakelijk. Al het andere kan worden beschouwd als rommel en kan gemakkelijk bijdragen aan het gevoel van chaos of zakelijkheid in uw ruimte. Accessoires moeten ook tot een minimum worden beperkt. Kies een mooi kunstwerk, schik wat familiefoto’s, voeg bloemen en kaarsen toe en een gouden spiegel rond voor wat meer elegance. 

Kies het juiste formaat meubilair

Als je klaar bent om slaapkamermeubels te kopen, begin dan met een plattegrond en een opgemeten tekening van de ruimte. Meubels moeten passen bij de kamer waarin ze staan – dit geldt met name voor slaapkamermeubels. Kies geen zwaar, groot bed en dressoir voor een kleine slaapkamer. Als het plafond hoog is, zal een hoog hoofdeinde helpen om het zichtbaar kleiner te maken. Als uw slaapkamer groot is, kies dan ook meubels die passen bij een grotere ruimte. Voeg een stoel en een voetenbankje toe of plaats een meubelstuk aan het einde van het bed om extra vierkante meters op te vullen. Te kleine meubels en accessoires gaan verloren in een grote kamer.

Om het serene gevoel van een slaapkamer te versterken, bergt u dingen uit het zicht op. Zo lijkt de kamer rustiger en ruimer. Kies een nachtkastje met laden of deuren waarachter u boeken, lotion en leesbrillen binnen handbereik maar uit het zicht kunt opbergen. Voor meer opbergruimte is een schorttafel of een kleine commode met laden een goede optie.

Verwen uzelf met luxe beddengoed

Uw slaapkamer inrichten met mooie en luxueuze stoffen is een geweldige manier om de comfortfactor van uw ruimte te verhogen. Koop als vuistregel geen lakens van minder dan 100 procent katoen of linnen met een hoge draadtelling van 350 of meer. Voor lakens die aanvoelen alsof ze uit een 5-sterrenhotel komen, kunt u ze naar de stomerij sturen voor een professionele was- en strijkbeurt. Dat kost niet veel, maar zorgt voor een knapperige gladheid die de Ritz waardig is. U kunt ook andere sensueel aanvoelende stoffen toevoegen in de hele slaapkamer, zoals een zachte mohair of kasjmier throw op de arm van een leesstoel, getextureerde wandbekleding, luxe gordijnen, en een luchtig bedluifel, of een pluche vloerkleed.

Zorg voor meerdere verlichtingsopties 

In een slaapkamer is het goed om de verlichting in de hele kamer in lagen aan te brengen. Omgevingsverlichting verlicht de hele kamer, terwijl kleine lampen het licht richten voor lezen en andere activiteiten en accentverlichting helpt om de muren in een zachte verlichting te hullen. Om het leeslicht te richten waar u het nodig hebt, gebruikt u een bedlampje met een beweegbare arm. Elk licht moet regelbaar zijn met een dimmer. Installeer een aparte aan/uit-schakelaar voor elk licht, zodat u selectief kunt zijn en alleen het gewenste gebied kunt verlichten. Ook het hebben van een chique spiegel maakt het geheel compleet. Een gouden spiegel rond met wat verlichting op de achhtergrond brengen u een nachtje Dubai binnen in uw slaapkamer!

twinsize bed