Allure Wonen
Image default
Aanbiedingen

Must-Have items voor elke badkamer: Een uitgebreide checklist

Elke badkamer zou een plek van comfort en gemak moeten zijn, maar het kan moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt. Om ervoor te zorgen dat jouw badkamer altijd op zijn best is, helpt het om een uitgebreide checklist van must-have items te hebben. Van basisartikelen als handdoeken en zeep tot meer decoratieve items als kaarsen of planten, er zijn een aantal items die je moet overwegen toe te voegen aan je badkamer om de ruimte te verbeteren. Lees verder voor de belangrijkste items die je nodig hebt om je badkamer zowel functioneel als aantrekkelijk te maken.

 

Essentiële items voor elke badkamer

Toiletpapier – Een voor de hand liggende, maar het is belangrijk om een goede voorraad toiletpapier te hebben. Zo kom je nooit in de problemen. 

Handdoeken – Een goede voorraad aan handdoeken is essentieel voor elke badkamer, als je niet genoeg handdoeken hebt. Zo kan je douchen wanneer je maar wil zonder erover na te hoeven denken.

Handzeep – Een bakje handzeep naast de wastafel is essentieel om hygiënisch te blijven. Zo bescherm je, je eigen gezondheid maar zo hou je ook de badkamer schoon.

Desinfecterende spray – Desinfecterende spray bij de wastafel en het toilet is essentieel om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Net als zeep is dit ook belangrijk om in de badkamer te hebben.

 

 

Decoratieve artikelen

Zoutlamp – Een zoutlamp kan een geweldig decoratief element zijn in je badkamer en ze brengen een hoop sfeer in de ruimte. Ze zijn er in verschillende vormen en stijlen, zodat ze bij elk badkamerontwerp passen.

Wanddecoratie – Wanddecoratie kan een geweldige manier zijn om de uitstraling van je badkamer te verbeteren. Ze kunnen de ruimte een artistiek tintje geven en tegelijkertijd wat extra privacy bieden.

Manden – Een mand op de vloer of een plank kan een goede plek zijn om spullen in op te bergen die normaal gesproken in de badkamer worden bewaard, zoals make-up of schoonmaakspullen. Manden kunnen een decoratief element toevoegen aan de kamer en tegelijkertijd helpen om alles georganiseerd te houden.

Badkamerinrichting

Kijk bij de inrichting van je badkamer naar de stijl van je badkamer. Heb je een hele strakke badkamer, probeer dan om meubels uit te kiezen die in deze stijl passen. Als je meer een rustieke badkamer hebt, kijk dan naar dit type meubels met riet bijvoorbeeld. Door te letten op je inrichting kan je ervoor zorgen dat de ruimte als een geheel aanvoelt.