Allure Wonen
Image default
Beveiliging

Jouw sierhekwerk eenvoudig bestellen

Ben je van plan om een sierhekwerk op je grond te zetten? Dat is een heel goed idee, want een hekwerk is niet alleen mooi, het biedt ook veiligheid. Met Hekkenpoorten.nl stel je diverse hekwerken geheel naar wens samen, gewoon via de website.

In een paar stappen is je hekwerk besteld

Wanneer je je sierhekwerk gaat samenstellen, heb je allerlei opties. Allereerst kies je voor het uiterlijk van het hek. Denk dan aan een hekwerk met dubbele spijlen, met dennenappels op de palen of hekwerken met enkele spijlen en een C-krul. Bekijk eens op je gemak welke mogelijkheden er zijn.

Nadat je de keuze heb gemaakt, ga je de breedte- en hoogtematen invoeren. Let wel op het minimale en maximale aantal centimeters. Is dit helemaal correct ingevoerd? Dan ga je hierna kiezen voor het bevestigingstype. Denk dan aan een paal in de grond of een muuraansluiting. Als laatste stap kies je een kleur. Je hebt keuze uit alle RAL-kleuren! Of je nu geel of antraciet wilt, Hekkenpoorten.nl zorgt ervoor dat je jouw sierhekwerk ontvangt, precies zoals jij dat wenst.

Levertijd van een aantal weken

De levertijd zal tussen de 6 à 10 weken zijn. Echter kan dit soms afwijken; dat je je hekwerk al eerder binnenkrijgt, is dus ook een mogelijkheid. Om zeker te zijn van wanneer je je sierhekwerk mag verwachten, neem je het best even contact op met de klantenservice. Zij zijn bereikbaar via de chat of per e-mail of telefoon. In alle gevallen krijg je snel reactie op je vragen.

Ontvang 100% maatwerk en 5 jaar garantie

Met ruim 20 jaar ervaring heeft Hekkenpoorten.nl een uitstekende reputatie opgebouwd. Je bent dus verzekerd van 100% maatwerk en precisiewerk. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je hekwerken en poorten. Twijfel dus niet langer en plaats je bestelling vandaag nog!