Allure Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Hoe gebruik je stucloper om vloeren te beschermen tijdens het schilderen van je kamer

Toe aan een nieuwe kleur, of bezig met een verbouwing? Het schilderen van een kamer is een relatief goedkope manier om jouw woning een nieuwe frisse uitstraling te geven. Tijdens het schilderen moet je wel voorzichtig zijn dat je niet zomaar morst, verfvlekken kunnen je vloer aardig aantasten, gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor: stucloper.

De stappen om stucloper te gebruiken tijdens het schilderen

Stap 1: Snijd de stucloper op maat en leg het neer

Voordat je begint is het van belang om de vloer eerst even schoon te maken, stofzuig de vloer en haal er een doekje over, zo voorkom je dat er vuil of stof achterblijft op de vloer. Nadat je de vloer schoon hebt gemaakt kan je de kamer opmeten, snijd de stucloper op de juiste maat en leg hem neer, om de stucloper goed vast te zetten kan je schilderstape gebruiken. Meten is nu eenmaal weten.

Stap 2: Beginnen met schilderen

Als alles goed vastgezet is kan je beginnen met schilderen. Je kan lekker gaan kliederen en je helemaal uitleven, mors je wat verf? Geen probleem! Met stucloper is jouw vloer goed beschermt tegen verf. Ook bij het verplaatsen van meubels voorkomt stucloper dat er beschadigingen komen op jouw vloer.

Stap 3: Verwijderen van de stucloper

Wanneer de muur is geschilderd en jij lekker onder de verf zit, kan je de stucloper weer worden verwijderd. Het is net zo makkelijk als het neerleggen, verwijder de tape en rol hem op, daarna kan je genieten van een nieuwe, frisse kamer.

Heb je plannen om binnenkort te gaan schilderen, vergeet dan niet om stucloper te gebruiken. Het gebruik ervan is heel eenvoudig en het zorgt ervoor dat je niet na hoeft na te denken over het morsen van verf. Dus, om jouw kamer een nieuwe, frisse uitstraling te geven, gebruik stucloper en beginnen maar!

https://vendrigpackaging.com/vloerbescherming/287-stucloper-30-50-m.html