Allure Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Opzoek naar een Dakdekker in Amsterdam?

Opzoek naar een betrouwbare, goede dakdekker die u garant staan en goed kunnen helpen? Vindt u de onderstaande punten net zo belangrijk? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met deze Dakdekker in Amsterdam, ze hebben al meer dan 18 jaar ervaring en helpen waar nodig. Ook voor een gratis dakinspectie in Amsterdam helpen zij u graag.

  • Vaardige dakdekkers
  • Goede service
  • Snel ter plaatse bij lekkages
  • Vakkundig advies

Dak reparatie in Amsterdam kunt u bij ons terecht. Wij repareren uw dak snel en vakkundig zodat waterschade kan worden voorkomen. Ook geven wij advies. Lekkages in Amsterdam belt u onze ervaren dakdekkers.

Zij repareren de lekkage zodat uw dak snel weer waterdicht is en waterschade kan worden voorkomen. Dakonderhoud in Amsterdam kunt u terecht bij onze dakdekkers. Zij voeren onderhoud vakkundig uit om lekkages te voorkomen en uw woning perfect te isoleren.

Bent u momenteel bezig met een uitbreiding of verbouwing van uw woning, maar heeft u nog geen geschikte partner gevonden voor het bedekken van uw dak? Zoek niet langer, want u vindt een ervaren dakdekker in Amsterdam en omgeving vandaag nog bij ons!

Wij hebben meerdere ervaren dakdekkers voor u klaarstaan. Wij kunnen helpen bij het bedekken van uw dak, bij het onderhouden van uw huidige dakbedekking en bij het vinden van een geschikte oplossing als u over wilt stappen op een ander soort dakbedekking.

Daar stopt onze service echter niet! We geven u graag advies over de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, zodat u nooit meer betaalt dan nodig is en daarbij achteraf nooit spijt krijgt van uw keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Lees snel verder of vraag het onze dakdekkers eens vrijblijvend via de website.

  • Dakbedekkingen installeren
  • Dak reparatie
  • Lekkages verhelpen
  • Dakonderhoud

De diensten die onze dakdekker in Amsterdam u mag aanbieden zijn zeer uiteenlopend, maar allen gerelateerd aan uw dak. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe dakbedekking, het repareren van kleine scheurtjes in uw huidige dakbedekking of het traceren en verhelpen van een lekkage tussen uw dakbedekking en het houtwerk van uw dak.

Bel de dakdekker als u last heeft van daklekkage.

Lekkages zijn erg vervelend en kunnen daarbij zorgen voor een blijvende waterschade aan het houtwerk, bijvoorbeeld in de vorm van rottende plekken. Niet alleen is deze vorm van schade moeilijk te herstellen, ook het vinden van de bron van een lekkage is niet altijd even makkelijk. Onze dakdekkers helpen u graag!

Soort dakbedekking:

Uniegum dakbedekking bestaat uit een uitgebreid aanbod gemodificeerde gebitumineerde toplagen voor de professionele dakdekker. Uniegum is verkrijgbaar in diverse unieke kleuren leislag met een zeer gladde dekking. Verkrijgbaar in het grijs, groen, zwart, wit, bruin en granulaat.

Ook voor uw Shingle bieden wij u de juiste oplossing. Shingles zijn verkrijgbaar is diverse kleuren en 3 of 4 tab´s te leveren. Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, groen, bruin, rood en grijs.

Wat te doen met dakpannen?
Na jaren worden de dakpannen slecht door de weeromstandigheden waaronder vooral bij veel wind en sneeuw water onder de pannen komt. In vele gevallen kunnen ze echter nog jaren mee met de onderstaande oplossing: Dit is op te lossen door een damdoorlatende en waterdichte folie (Koramic dakfolie) op het dakbeschot aan te brengen. Koramic folie is 100% waterdicht.

 

https://www.dakdekkers-vanleeuwen.nl

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de voordelen van een dakraam?