Allure Wonen
Image default
Decoratie en accessoires

Een vleugje kleur toevoegen met posters!

Esthetische posters van Desenio zijn een leuke en goedkope manier om wat kleur aan je kamer toe te voegen. Je kunt ze boven of naast elk meubel hangen, ze inlijsten, achter je bed hangen, aan de muur naast de deur of in een hal plaatsen. Je kunt 2-3 posters in een cluster ophangen en haken gebruiken om ze op te hangen in slaapzalen/appartementen. Je kunt ze ook in decoratieve clips schuiven en aan gordijnroedes of draad rekken hangen.

Hang ze in een lege ruimte

Lege ruimtes zijn een mooie plek voor wanddecoratie. Om een ​​lege ruimte te gebruiken, moet je eerst bepalen hoe hoog je het kunstwerk wilt laten hangen. Op deze manier kun je een esthetische poster kiezen die perfect past in de beschikbare ruimte. Als je eenmaal je voorkeur hebt bepaald, kies je meerdere posters met verschillende formaten en kleuren. Je kunt ze in clusters ophangen in plaats van als losse stukken. Hierdoor lijkt het alsof er meer dan drie stukken hangen. Als ze eenmaal zo zijn gerangschikt dat ze elkaar visueel in evenwicht houden, gebruik je kleine spijkers of haken om ze aan de muur te hangen.

Lijst ze in

Je kunt je favoriete posters inlijsten. Lijsten zijn een geweldige manier om de kleuren van je kamer bij elkaar te brengen en een element van kunst en stijl toe te voegen. Er zijn geen dure lijsten nodig. Er zijn tal van betaalbare opties beschikbaar bij de meeste warenhuizen. Koop het juiste formaat op basis van de afmetingen van je poster. Je kunt deze informatie verkrijgen door de buitenafmetingen van je poster te meten.

Hang ze achter je bed

Hang posters achter je bed om het hoofdeinde of de muur te bedekken. Als een van je muren de kleur van het bed heeft, gebruik dan een poster om het te bedekken. Een poster achter je bed plaatsen kan een goed idee zijn om de uitstraling van je kamer te veranderen. Je kunt bijvoorbeeld grote posters van de natuur ophangen om een rustgevende sfeer te creëren. Zorg ervoor dat je iets kiest waar je elke dag naar wilt kijken.

Plaats ze op de muur naast de deur of in een hal

Dit zijn geweldige plekken voor je poster. Plaats ze in gebieden waar je visuele stimulatie nodig hebt. Esthetische posters voegen kleur en stijl toe aan elke kamer. Je kunt posters kiezen die je mooi vind of die je stimuleren in je dagelijkse leven. Zo zijn er posters van de natuur, of posters met quotes die je herinneren aan je doelen.