Allure Wonen
Image default
Deur kozijn raam trap

Uw kunststof kozijnen op maat bij Qozijn

Verstandig kiezen met Kunststof kozijnen bij Qozijn

Is het tijd voor iets nieuws in huis? Zijn de ramen hoog nodig aan vervanging toe en wilt u die oude houten kozijnen nu voor eens en voor altijd vervangen met kunststof kozijnen van topkwaliteit? Dan doet u er goed aan om Qozijn te bellen voor afspraak. Als één van de best betaalbare specialist in kozijnen haalt u de garantie in huis dat uw nieuwe kozijnen vakkundig en altijd met garantie worden geplaatst volgens afspraak. Wij hebben meerdere locaties door het land en bieden zodoende een uitstekende dekking in heel Nederland.

Uw kunststof kozijnen op maat

Als een specialist in kunststof kozijnen werken wij bij Qozijn alleen met de beste merken in de markt. In onze ogen zijn dat de kozijnen van merken Schüco en Veka. Hoogwaardige topkwaliteit kozijnen die keer op keer getest zijn en altijd als beste uit de test komen. Ze zijn zo goed dat wij van Qozijn standaard 10 jaar garantie geven op al onze producten, met de optie om deze te verlengen met nog eens 10 jaar. Dat betekent dus 20 jaar garantie op uw kozijnen. Geen slechte deal niet waar?

Wij maken de kozijnen uiteraard helemaal op maar afgestemd aan uw wensen voor uw huidige of nieuwe woning. Van te voren maken wij hele duidelijke afspraken over levertijden, kosten en garantie voorwaarden. We nemen ons werk serieus en Qozijn doet afstand van kozijnbedrijven die net netjes hun werk doen of afspraken niet nakomen. Wij hebben een reputatie om hoog te houden en dat kunt u terugzien in de klantenreviews in Google. Voor een exacte prijs adviseren wij om te bellen met Qozijn via 085-8000269, zodat onze specialisten uw kozijnen komen opmeten op locatie.

Waaruit kunt u kiezen bij Qozijn

Kozijnen komen in ontzettend veel kleuren en smaken, ook bij Qozijn. Dat betekent veel keuze in de type kozijnen. We noemen bijvoorbeeld:

  • Uw profielkeuze: gaat u voor houtnerf kozijnen of strak blokkozijnen. Elegant of slank?
  • Beglazing: we bieden de keuze uit dubbel beglazing en zelfs driedubbel beglazing. Een optie is om het glas te voorzien van veiligheidsglas. Hoe meer glazen, hoe meer isolatie. Een voordeel dat met de jaren voor u beter wordt.
  • Kleuren: alles is mogelijk en ook materiaal kleuren zoals hout en aluminium.
  • Hang- en sluitwerk: kies voor sluitwerk dat voldoet aan veiligheidskeurmerken en politiekeurmerken om uw de meeste zekerheid te bieden.

Vraag op onze website een offerte aan voor uw nieuwe project. Bij Qozijn zullen we onze offertes volledig opmaken zodat u altijd alle kosten inzichtelijk krijgt. Voor vragen of advies neem dan altijd contact op met Qozijn, wij lichten met alle plezier de begroting toe zodat u ook goed vergelijkingsmateriaal heeft indien u offertes bij andere aanbieders wilt opvragen.

Waarom kunststof stelkozijnen kopen

Kunststof stelkozijnen bieden een voordeel omdat kunststof meer uitzet dan een muur. Een stelkozijn kan dit effect opvangen en dat kan een reden zijn dat voor uw woning stelkozijnen een betere keuze zijn. De adviseurs van Qozijn kunnen u hierin het juiste advies geven. Neem contact op per mail via info@qozijn.nl.

Breng het licht in huis met een kunststof shuifpui

Laat ons raden. U wilt vast ook méér licht in huis? Geen probleem dankzij de kunststof shuifpuien van Qozijn. Zonder een al te grote verbouwing, plaatsen we een prachtige kunststof shuifpui in uw huis zodat er veel meer licht het huis binnenkomt. U geniet bovendien van meer zicht op uw tuin. Vraag een offerte op voor een kunststof schuifpui en plan direct een afspraak zodat u dit voorjaar nog kunt genieten van licht en natuur.

Kies uw schuifpui op maat

Bij Qozijn kunt u kiezen uit vele soorten schuifpuien. Zo kunnen we direct uit de fabriek de volgende schuifpuien leveren;

  • hefschuifpuien
  • kiepschuifpuien
  • parallelschuifpuien
  • meerdelige schuifpuien

Ons montageteam zorgt voor de vakkundige montage en afwerking. Wij adviseren om uw kozijnen regelmatig te reinigen en schoon te houden om de levensduur te garanderen. Dit kan simpel met een vochtig doekje met wat groene zeep.

https://www.qozijn.nl/