Allure Wonen
Image default
Koken

Creëer een hotel sfeer bij je thuis!

Op vakantie gaan is heerlijk om fijn te kunnen afschakelen en ontspannen van je dagelijks leven, maar wat als je dat gevoel ook thuis kunt creëren? Door je huis of slaapkamer in te richten met hotel interieur kun je dat luxe en ontspannen gevoel ook in je eigen huis krijgen. Lees verder om erachter te komen hoe jij jouw slaapkamer omtovert met hotel interieur!

Een onweerstaanbaar bed

Als je denkt aan een hotel interieur dan denk je aan een bed. Niet zomaar een bed, we gaan natuurlijk geen goedkope hotel kamer na bootsen. Nee, een bed dat je lokt. Denk aan extra veel kussens een dikke deken met daarover heen nog een sprei.

Rustgevende geuren

Een hotel kamer heeft altijd verrassende geuren, zorg dus ook dat jij lekkere rustgevenede geurkaarsen en een diffuser in je slaapkamer neer zet. Dit werkt sfeervol, kalmerend en heeft dat verrassende effect dat we willen bereiken.

Genoeg opberg ruimte

Een hotelkamer heeft uiteraard niet veel spullen overal staan en hangen, nee, een hotel kamer is netjes opgeruimd. Door je spullen op te ruimen in een kast of commode krijg je dat rustige, lege en nieuwe gevoel van een hotelkamer. Zorg dus dat er genoeg opberg ruimte in de kamer beschikbaar is, zodat jij dit gevoel kan creëren.

Meer verlichtingsmogelijkheden

Een hotel kamer is een kamer waar niet alleen in geslapen wordt, er is vaak ook een zit gedeelte aanwezig of een bureau. Een ander element dat vaak terug komt in hotel kamers zijn verschillende verlichtingsmogelijkheden. Om goed te kunnen werken en tijd te spenderen in een hotel kamer is er verschillende soorten verlichting nodig. Om een hotel interieur dus accuraat na te bootsen is dit een belangrijk element die niet over het hoofd mag worden gezien.

https://sutherlanddesign.nl/hotelinterieur/