Allure Wonen
Image default
Vloeren

Ga naar Mijnvloeropmaat.nl voor uw nieuwe vloer

Iedereen komt wel een moment in zijn leven tegen dat er een vloer moet worden gelegd in een (nieuwe) woning of werkplek. Dan blijkt het vinden van een passende vloer best lastig. Niet alleen van wege het grote aanbod, maar ook voor de steun bij de keuze voor de juiste vloer. Daarom is de keuze voor een aanbieder die met u meedenkt al vrij snel geld besparend en er wordt door de gekozen aanbieder ook nog eens voldaan aan al uw wensen. Bij Mijnvloeropmaat.nl vindt u vele vloeren geschikt voor elk interieur. Lees in deze blog alles over uw perfecte droomvloer.

De keuze voor de perfecte kwaliteitsvloer voor uw situatie

Al vrij snel komt u erachter, tijdens de zoektocht naar de perfecte kwaliteitsvloer, dat er vele mogelijkheden zijn. Iedere vloer heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Geen wonder dat steeds vaker een beroep wordt gedaan op deskundige ondersteuning om de juiste keuzes te kunnen maken. Het gaat immers om de juiste keuze te maken voor de kwaliteitsvloer die het meest geschikt is voor het doel waarvoor de vloer wordt gekocht.

De keuze voor de droomvloer

Aan kwaliteitsvloeren is er een groot aanbod. De kunst is om de juiste keuzes te maken uit het grote aanbod. Daarbij is een deskundige ondersteuning van primair belang. Want wat is nu beter voor uw situatie, laminaat op de vloer of toch liever een pvc-vloer (laten) leggen. Gaat u dan toch liever voor het Quickstep Laminaat of maakt u de keuze voor Vivafloors PVC op de vloer. De deskundige adviseur staat u graag bij bij het beantwoorden van deze vragen.

Laminaat is nog steeds één van de populairste vloersoorten in Nederland

Tot op heden is laminaat een kunststof kwaliteitsvloer die op vele vloeren wordt gelegd. De kwaliteit van de vloer wordt mede bepaald door de vierlagen waaruit de kunststof laminaatvloer bestaat. Deze kwaliteitslagen zijn de balanslaag, de kernlaag, de decoratieve laag en uit de bovenlaag. Daarbij bepaalt de decoratieve laag hoe de laminaatplank er uitziet. Daarbij kan de kunststofplank op hout lijken, maar ook vele andere dessins zijn er bij de keuze voor laminaat mogelijk.

De voordelen van een laminaten kwaliteitsvloer

Opvallend is niet alleen de lage prijs, maar ook de mooie dessins van een laminatenvloer. Daarnaast heeft laminaat een gladde bovenlaag en is daardoor gemakkelijk schoon te houden. Vooral voor mensen met allergieën is laminaat een ideale oplossing. Laminaat zet niet uit en krimpt ook niet door de temperatuurverschillen en kan daardoor ook goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Wordt er gekozen voor kliklaminaat, dan kan dat gemakkelijk meegenomen worden naar een andere ruimte of woning.

Welke nadelen heeft laminaat?

Als er gezocht wordt naar een geluidsarme vloer, dan is laminaat minder geschikt. Ook zal laminaat op enig moment volledig vervangen moeten worden en ook de beschadigingen kunnen niet gemakkelijk worden weggewerkt.

De kunststof PVC vloer

Een kunststof PCV vloer bestaat, evenals laminaat, uit meerdere lagen. PVC is, ten opzichte van vinyl, een sterkere kunststof en heeft een beschermende toplaag en kan in stroken worden gelegd. PVC en laminaat zijn nauwelijks meer van elkaar te onderscheiden.

De voordelen van een PVC vloer

Tegen een betaalbare prijs zijn tal van PVC dessins beschikbaar. Het onderhoud is heel gemakkelijk met een stofzuiger of een dweil te doen. Daarnaast is een PVC vloer heel goed combineerbaar met vloerverwarming.

Heeft een PVC vloer ook nadelen?

De toplaag is harder dan van vinyl en moet altijd, omdat een PVC vloer erg dun is, op een egale vloer worden gelegd. Een PVC vloer kun je dus niet zomaar over een bestaande vloer leggen.

Quickstep Laminaat is een adembenemende designvloer voor iedere vloer

Quicksteps Laminaat draagt bij om van iedere woning een droomwoning te maken. De Quickstep vloeren stralen naturel en authenticiteit uit en bevatten slimme innovaties. Bij het ontwerpen van de Quickstepvloer kwam de inspiratie door de nieuwste trends en de architectuur en door de ontwikkelingen in de mode en de trends. Dit blijkt ondermeer uit het feit dat Quickstep laminaat uitstekend bestand is tegen vlekken, oppervlakte vochtigheid en krassen. Het leggen van de Quickstepvloer is een koud kunstje door het gepatenteerde Uniclickliksysteem. Ook vloerverwarming levert geen problemen op en evenmin het bekleden van de trap.

De keuze voor Vivafloors PVC op de vloer

Mensen die zoeken naar een vloer die past bij hun leven, komen ook altijd in aanraking met de Vivafloors PVC vloer. De Vivafloors PVC is een vloer die zou moeten kunnen passen in iedere woning. Van woonkamer tot keuken kunnen Europees gecertificeerde vloeren worden bedekt. Met een garantie van 25 jaar moet de Vivafloors PVC vloer wel tegen een stootje kunnen. De Vivafloors PVC vloer zijn daarom bestand tegen vallend speelgoed, drinkbekers en kinderen mogen gerust op deze vloer stampen. Ook is de Vivafloors PVC vloergeluiddempend en houdt ook de voeten nog eens lekker warm. Het gaat dus om vloeren die voldoen aan alle kwaliteitseisen en deze Vivafloors vloeren zijn ook nog eens 100% recyclebaar.

https://mijnvloeropmaat.nl/