Allure Wonen
Image default
Woningen

Een fotowand creëren met posters

Posters kunnen een ruimte veranderen van een saaie, weinig interessante ruimte naar een opvallende prettige ruimte. Posters kan je in veel verschillende motieven of afbeeldingen verkrijgen. Erg populair zijn de posters met fotomateriaal. Veel mensen zien in fotoposters een emotie of sfeer. Daarom zijn fotoposters erg populair. Hoe kan je een mooie fotowand creëren?

 

Fotowand

Wat is precies een fotowand? Een fotowand zijn foto’s van verschillende afmetingen die willekeurig naast en boven (of onder) elkaar opgehangen worden aan een muur. Nu is het vrij moeilijk om de perfecte foto te maken en in verschillende maten af te drukken. Daarom kan je ook mooie foto’s gebruiken die door anderen zijn gemaakt. Deze foto’s zijn afgedrukt op posters en in verschillende maten te verkrijgen. Je kan veel thema’s voor jou collectie foto’s aan de fotowand kiezen. Bijvoorbeeld dieren in het wild, romantische omgevingen of mooie stranden. Neem de sfeer van de kamer die je wilt creëren en gebruik een fotowand om dit te benadrukken.

 

Een mooie lijst voor de poster

Een mooie lijst waar je een poster in kan hangen beschermt niet alleen de poster tegen scheuren, ook geeft een mooie lijst de poster meer klasse. De poster veranderd in een schilderij. Je kan kiezen uit een wissellijst, een houten frame of een metalen frame.

 

Benadruk een sfeer

Creëer en benadruk een bepaalde sfeer in een kamer met een fotowand. Het mooist zijn fotowanden waarin één thema centraal staat maar waar verschillende posters voor gebruikt worden. Dit vereist het van tevoren beslissen hoe de kamer er uiteindelijk uit komt te zien. Combineer kleur, verlichting en posters in lijsten.

Een poster kan je op meerdere manieren gebruiken. Als slechts een poster. Als ingelijste poster of als meerdere ingelijste posters waarmee je een sfeer kan benadrukken die je in de ruimte wilt creëren.

Dit artikel betreft een samenwerking met DESENIO.