Allure Wonen
Image default
Woonkamer

Boomstam-tafels.com heeft de perfecte eiken eettafel voor jou.

Ben jij al een langere tijd opzoek naar de perfecte eiken eettafel, dan ben je bij boomstam-tafels.com aan het juiste adres. Onze eiken eettafels zijn met zorg vervaardigd en zijn van massief eikenhout gemaakt, van wel 4 cm dik. Hierdoor staan de boomstamtafels niet alleen prachtig in jouw interieur, maar zijn ze ook stevig en gaat de tafel jaren mee.

 

Collectie

 

Bij boomstam-tafels hebben wij een ruime collectie aan eiken producten. Zo staan wij vooral bekend om de eettafels. Onze eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan je zelf jouw volledige tafel samenstellen. Kies voor welke vorm je wil gaan. Ga je voor een praktische rechthoekige of boomstam tafel om zo de volledige tafel te benutten of kies jij liever voor een leuke vorm zoals ovaal, Deens ovaal of rond. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan stalen tafelpoten welke toepasbaar zijn in elk interieur.

 

Voor welke behandeling ga jij?

 

Door jouw tafel een behandeling te geven is jouw eiken eettafel beschermd tegen vlekken. Daarom bieden wij verschillende behandelingen aan. Wij werken met een transparante lak en met een aantal waxen. Met de lak behoud je tafel de originele kleur van het hout, ook wel de onbehandelde look genoemd. Met een wax brengen wij een andere kleur aan op de tafel. Zo kan je de kleur kiezen die het mooiste in jouw interieur past.

 

Montage

 

Wanneer je een tafel besteld bij boomstam-tafels ontvang je de tafel in delen. Zo is het blad los en de tafelpoot los. Dit komt omdat iedereen voor een ander soort poot gaat. De schroeven die bij de eettafel zitten zijn zelf tappende schroeven en gaan dus met gemak in het blad.

 

Bezorgen of afhalen

 

Boomstam-tafels werkt samen met een externe meubelkoerier. Zij zijn gespecialiseerd in het veilig leveren van jouw meubelen. Het handige is dat de koerier ook kan monteren, mocht je het dus niet zien zitten om jouw eigen tafel te monteren, dan kan je altijd gebruik maken van de montageservice van de koerier. Een andere optie is jouw tafel zelf afhalen bij ons magazijn in Bleiswijk. 

 

Voor meer informatie, neem eens een kijkje op onze website www.boomstam-tafels.com

https://www.boomstam-tafels.com/tafels/