Allure Wonen
Image default
Woonkamer

Ontdek de losse stalen salonpoten van Industriele-tafels.com

Heb jij de stalen poten van Industriele-tafels al ontdekt? De stalen salonpoten tillen niet alleen het design van jouw salontafel naar een hoger niveau, maar bieden ook de stabiliteit die jouw salontafel nodig heeft. Met de ruime collectie van Industriele-tafels geef je jouw salontafel in een handomdraai een upgrade.

 

Collectie salonpoten

 

Wij proberen onze collectie elk jaar weer verder uit te breiden. Daarom hebben wij verschillende soorten X salonpoten, U salonpoten en Trapezium salonpoten. Zo kan je kiezen uit een verschillende kokermaten, wat jouw salontafel een slank of robuust uiterlijk kan geven. Heb jij nou een andere maat nodig, dan kunnen wij de U poten ook op een andere maat maken. Dus voor maatwerk poten kan je ook terecht bij ons.

 

Onze collectie bestaat niet alleen uit poten voor op de kopse kanten. Zo hebben wij ook een ruime collectie aan salonpoten voor in het midden van het blad. Dit geeft de salontafel een zwevend en ruim effect. Het leuke is dat de meeste salonpoten ook te combineren zijn met de stalen tafelpoten.

 

Afwerking

 

De stalen salonpoten zijn afgewerkt met een matte poedercoating. De coating geeft de salonpoten niet alleen de perfecte afwerking maar zorgt er ook voor dat de salon poten beschermd zijn. Wij brengen 1 laag aan op de poten, hierdoor kunnen ze ook buiten worden gebruikt enkel geven wij geen garantie op roestvorming. Je kunt kiezen uit een zwarte coating of een witte coating.

 

Eenvoudige installatie

 

Op elke poot zit een stevige bevestigingsplaat met verschillende schroefgaten om de salonpoot aan je blad te monteren. Hierdoor zijn ze dan ook eenvoudig te installeren. Meet altijd goed waar je de poten wil bevestigen en schroef ze vervolgens vast. De salonpoten voor in het midden van het blad moeten eerst altijd nog in elkaar worden gezet, ook dit is makkelijk zelf te doen. Mocht je er nou toch niet uitkomen, kijken dan op de website voor de montagehandleiding.

 

Wil jij meer ontdekken over de verschillende soorten poten? Neem dan eens een kijkje op www.industriele-tafels.com

https://www.industriele-tafels.com/salon-tafelpoten/