Allure Wonen
Image default
Woonkamer

Massieve eiken salontafel van Boomstam-tafels.com.

Welke eiken salontafel past er het beste in jouw interieur? Voeg een vleugje natuur toe aan jouw zithoek met de massieve eiken salontafels van Boomstam-tafels.com. De salontafels maken wij geheel naar jouw wens en compleet op maat. Hierdoor kun je echt jouw eigen unieke salon tafel ontwerpen.

 

De salontafels zijn gemaakt van massief rustiek eikenhout. Elk stukje hout is anders en heeft zo zijn eigen patroon en tekening. Het rustiek hout gecombineerd met knoesten geeft het hout een robuust uiterlijk.

 

Voor welke vorm ga jij?

 

Doordat wij bij Boomstam-tafels elke tafel op maat kunnen maken kun je ook jouw eigen perfecte vorm kiezen. Standaard zijn de salontafels verkrijgbaar in een rechthoek met een rechte of een boomrand. Maar ook voor een organische of ovale vorm kan je bij Boomstam-tafels.com terecht. Staat jouw vorm of maat er dus niet tussen, neem dan altijd even contact met ons op en bespreek je wensen. Zo kunnen wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Eiken blad gecombineerd met een stalen onderstel.

 

Onze eiken salonbladen zijn voorzien van een stalen onderstel. Wij hebben een ruime collectie en dus ook een ruime keuze aan salonpoten. De stalen salonpoten zijn van het merk Nordstahl. Je kunt kiezen uit salonpoten voor op de kopse kant of voor een onderstel voor in het midden van het blad. Met een onderstel in het midden creëer je een zwevend en ruimtelijk effect. Met poten op de kopse kanten kun je nog makkelijk een leuke mand kwijt onder de salontafel en zal de salontafel een stabiele basis zijn.

 

De salonpoten zijn voorzien van een matte poedercoating. De coating geeft de salonpoten niet alleen een mooie afwerking maar zorgt er ook voor dat de salonpoten goed beschermd zijn. Je kunt de poten gemakkelijk schoonhouden door de gladde afwerking. De salonpoten zijn verkrijgbaar in het zwart en in het wit.

https://www.boomstam-tafels.com/salontafels/